ROC AND ROLL: T-Roc ruller videre med noen kvaliteter som fortsatt appellerer til norske kunder.

Oppgradert VW T-Roc:

Diesel og firehjulsdrift holder liv i denne

Volkswagen vedlikeholder en liten nisje med oppgraderingen av T-Roc. Ingen elbil i denne størrelsen kan tilby samme framkommelighet og uproblematiske rekkevidde.

Publisert Sist oppdatert

Størrelsesmessig er T-Roc på nivå med Volkswagens første ekte elbil, ID.3. Men når den elektriske modellen må stå i kø ved en ladestasjon eller bakhjulsdriften ikke tar den løs fra nattens snøfall, kan en T-Roc passere med sin knatrende langdistansediesel og drift på alle fire hjul.

Fire modeller

Fortsatt er det et lite marked for denne modellen. Etter årets 10 første måneder er T-Roc nummer 54. på registreringslistene. Versjonen med 150 hester diesel og firehjulsdrift utgjør nærmere 70 prosent av salget.

NYE LED: Også baklysene har fått en retusjering. I tillegg har hekken fått noen nye detaljer som skiller den fra forgjengeren.

Én diesel

Dette er én av fire versjoner som blir med videre i det oppgraderte utvalget av T-Roc. De tre øvrige har alle bensinmotor:

  • 150 hester, forhjulstrekk og automat.
  • 190 hester, firehjulsdrift og automat.
  • 300 hester, firehjulsdrift og automat.
  • Og nevnte dieselversjon på 150 hester med firehjulsdrift og automat.
BEDRE FØLELSE: Innvendig har T-Roc fått nytt ratt, mer følsom infotainmentskjerm og finere materialer.

LED-stripe

Utvendig er det gjort noen kosmetiske justeringer i front og hekk, der den største oppgraderingen er nye LED-lys og LED-stripe i grillen, samt redesignede LED-baklykter med dynamiske blinklys.

Berøring

Også instrumentpanelet har fått et mer moderne preg med forbedret kvalitetsfølelse, og infotainmentsskjermen har fått flere berøringsfunksjoner. Blant annet kan klimaanlegget styres med forsiktige trykk på skjermen.

T-Roc har også fått flere assistentsystemer, enten som standard eller som tilvalg. Blant annet har den fått prediktiv cruisekontroll, som betyr at bilen registrerer kjøremønsteret ditt og gir instruksjoner deretter.