The Stig på Vålerbanen før ny Top Gear-sesong

Tirsdag er det klart for en ny sesong med Top Gear, med Chris Evans og Matt Le Blanc som nye programledere. En gammel kjenning, The Stig, er fortsatt med og denne uka var han på NAF-banen i Våler og tok Moods of Norways Simen Staalnacke med på en tur har sent vil glemme.

Publisert

De tre gamle programlederne, med Jermy Clarcson i spissen, er ute og en kjent britisk talkshow-vert Chris Evans og Friends-stjernen Marr LeBlanc (bildet) er nye programledere.

Les også: Nå blir det vanskeligere å snike i fotoboksene

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke hadde en intensjon om å servere The Stig vafler under kjøreturen, men skjønte fort at det ikke ble så enkelt med The Stigs noe utradisjonelle kjørestil.

— Stig, jeg synes du kjører litt … hva skal man si … litt fort. Herregud og bereise meg vel. Stig, I think I need a napkin. Det er vafler over hele bilen. You drive like a maniac, var det en ordknapp Staalnacke klarte å formidle til The Stig, mens han samtidig prøvde å smøre syltetøy på vaflene. The Stig, som er kjent for ikke å si et eneste ord, hadde nok med å holde øynene på veien og hendene på rattet.

Les også: Denne Ford-en må du søke om å få kjøpe

 – Vi har hatt en strålende dag her på Vålerbanen, uten at jeg kan si noe sikkert så tror jeg The Stig også hadde en fin dag selv om han er litt vanskelig å lese. Nå er det neste på kalenderen premieren på BBC Brit og vi gleder oss veldig. Selv mener vi at vi har laget et fantastisk TV-program, forteller Nick Percy, EVP for Nord-Europa i BBC Worldwide.

Innslagene med de norske kjendisene kommer ikke på TV. Det gjør derimot opptak som Top Gear denne uken har gjort på Atlanterhavsveien på Nordmøre.