TESTBANK: På vår nettside finner du et hundretalls tester av biler, dekk, hoteller og spisesteder langs veien.
TESTBANK: På vår nettside finner du et hundretalls tester av biler, dekk, hoteller og spisesteder langs veien.

Nytt søkefelt på motor.no:

Nå er det lettere å finne fram i Motors tester

På Motor.no har vi hundrevis av tester av biler, dekk, veimat og hoteller. Nå har vi gjort det litt lettere å finne fram i mengden.

Publisert Sist oppdatert

Det er to enkle måter for å finne fram til testene våre på Motor.no, hvis ikke akkurat den testen du leter etter ligger på forsiden:

  • Du kan scrolle ned til den gule boksen som ligger nedenfor de tre toppsakene på Motor.no, og klikke på den kategorien du ønsker.

  • Du kan også trykke på Tester oppe i den svarte topplinjen. Da kommer du til siden hvor alle testene ligger, med de sist publiserte testene øverst. Du kan enten bla deg nedover, eller velge den kategorien du ønsker – biltester, dekktester, hotelltesten eller veimat – i den gule boksen.

Innenfor hver av disse fire kategoriene med tester, har vi ulike valg for filtrering av testene, men for alle er det en gardin ute til høyre som bestemmer om du vil ha den nyeste (eller den eldste) først, eller om du ønsker å få testene listet ut med den beste poengsummen først.

 

biltestene kan du i tillegg velge mellom fire filtreringsgrupper: Merke, karosseri, drivstoff og hjuldrift.

 

dekktestene kan du velge mellom merke og dekktype, i tillegg til at du i feltet «Beste egenskap» kan søke etter dekkene som scorer høyest på ulike egenskaper, for eksempel kjørefølelse på vått underlag, rullemotstand eller stabilitet.

På både hotelltesten og veimat er det geografisk filtrering (land for hotellene og fylke for veimat), i tillegg til at du kan huke for stedene som har ladestasjon.