KLAR MED KORTET: Omlag 750 butikker venter i Emirates Mall...
KLAR MED KORTET: Omlag 750 butikker venter i Emirates Mall...

Dubai 18. – 22. januar 2018

Jentetur! Fordi du fortjener det

Bli med på shopping, luksus og eventyr til Dubai! Vi inviterer deg med på tur under Dubais elleville shopping-festival.

Publisert Sist oppdatert

Her er finner du alt av siste nytt, kombinert med muligheten til å gjøre fantastiske kupp. Vi lover et fem dagers eldorado du sent vil glemme.

På denne turen bor vi selvsagt på et moderne luksushotell (bar, lounge og basseng med utsikt til skyline downtown og Burj Khalifa) i gåavstand til Dubai Mall. Blant mye annet blir det også tid til en rib-tur rundt øya Palmen.  

DAG 1: Du blir møtt på flyplassen av vår engelsktalende kvinnelige guide som kan «alt» som er verdt å vite om shopping i Dubai. Transfer til Steigenberger Hotel (fem stjerner) og innsjekk. Torsdager er det Ladies Night på hotellets pooldeck, så det er ingen grunn til å gå tidlig til sengs dersom du ikke ønsker ... 

DAG 2: Etter en svært rikholdig frokost på hotellet blir det en komprimert City Tour. Vi passerer det nye trendy strøket City Walk, det ikoniske hotellet Burj Al Arab og Dubai Miracle Garden med over en million blomster i alle tenkbare formasjoner. Vi avslutter turen med den legendariske fredagslunsjen på Address Hotel, The Palace. Vi befinner oss vegg i vegg med Dubai Mall, so let the shopping begin ... Bussen går tilbake til hotellet 16.00. De som ønsker kan bli igjen og gå tilbake til hotellet. Kvelden på egenhånd. Guiden kan selvsagt gi masse tips om blant annet spisesteder/klubber. 

DAG 3: Etter frokost reiser vi til Dubai Marina for en båttur med rib rundt den menneskeskapte øya Palmen. På turen kan vi blant annet nyte Palmens strender og overdådighet, samt Dubas berømte skyline. Deretter går turen til Emirates Mall med rundt 750 butikker, og innendørs skianlegg. Ettermiddagen er fri til mer shopping eller sol og bassengliv på hotellet. På kvelden spiser vi middag sammen, med utsikt til en av Dubais mange kanaler. 

DAG 4: Vi besøker de eldre delene av byen, med sine gull- og kryddersoukermuligheter til å kjøpe stoffer/skjerf. Vi tar deretter en tur innom museet, og spiser en tradisjonell lunsj sammen med emirater i kultursenteret i gamlebyen. Alle spørsmål om emiratisk kultur, tradisjoner og religion er velkomne! Om ettermiddagen reiser vi til The Outlet Mall, med både eksklusive og mindre eksklusive butikker. Om kvelden spiser vi middag sammen ved fontenen til Dubai Mall, og ser på det spektakulære lysshowet. Dubai Mall er forresten åpen til midnatt. 

DAG 5: Vi reiser tidlig fra hotellet og flyr direkte til Oslo med det prisbelønte selskapet Emirates Airlines. Vi lander 12.00 norsk tid. 

PRIS: 17.990 kroner per person i dobbeltrom 

(enkeltrom på forespørsel) 

Alt dette er inkludert:

  • Fly direkte tur/retur med Emirates Airlines, kåret til verdens beste flyselskap. Avreise fra Gardermoen 13.40.
  • Transfer tur/retur flyplassen
  • 4 netter på luksushotellet Steigenberger (hotellet har egen spa-avdeling og fitness-room)
  • 2 lunsjer
  • 2 middager
  • Alle utflukter som beskrevet (i egen buss)
  • Egen guide 

Påmelding:

Turen arrangeres for Motors reiseklubb av Vista Travel (www.vistatravel.no) 

For påmelding og mer informasjon: 

[email protected] 

Tlf: 21 99 56 00