MORO FOR HELE FAMILIEN: De sveitsiske Alpene er et eldorado for alle som er glade i å stå på ski. Foto: Shutterstock
MORO FOR HELE FAMILIEN: De sveitsiske Alpene er et eldorado for alle som er glade i å stå på ski. Foto: Shutterstock

Alpene 17. – 23. februar 2018

Familielykke i Sveits

Har du drømt om å ta med familien på eventyr til Alpene? Motors reiseklubb tilbyr en fantastisk tur til Engelberg i Sveits, med topp kvalitet til en meget god pris. FÅ PLASSER IGJEN! SISTE SJANSE 18. DESEMBER.

Publisert

Engelberg er en koselig landsby med imponerende fjell rett utenfor døren. Dette er den største vinterdestinasjonen sentralt i Sveits.

Her finner både nybegynnere og skientusiaster seg godt til rette, og reisemålet er spesielt godt tilrettelagt for familier.

Til sammen prepareres 82 kilometer alpinløyper (hvorav 41 km med snøgaranti) med en høydeforskjell på 2000 meter.

En rekke andre aktiviteter tilbys også, som langrenn, trugeturer, kurs i kjøring i løssnø, klatring på isbre, etc. Blir du lei av snø finner du helårsaktiviteter som tennis, skøytebane og klatring i Engelberg. Ellers finner du puber, diskotek, museer, et kjent kloster, og det er ofte konserter her.Vi bor på hyggelige Hotel Terrace, som ligger fint og høyt med svært god utsikt. Det trestjerners hotellet i klassisk stil (bygget i 1903) er av god sveitsisk kvalitet og er kjent for god mat.

Alle rom er utstyrt med flatskjerm-TV, radio og hårføner. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. 24 timers resepsjon. Badstue og solarium. Eget område i bakken for barn. Der tilbys det også barnepass (Kinderland).

Det er gratis tunnelheis til og fra sentrum til hotellet (3 minutter) og gratis skibusser. Bedre blir det ikke!

PRIS FOR NAF-MEDLEMMER:
12.700 kroner inkl. frokost

BARNERABATT
0-2 år 90 prosent
2-12 år 50 prosent
12-16 år 33 prosent
(Barnerabatt gjelder ett barn per voksen)

Tillegg halvpensjon (inkl. husets vin til de voksne)
Voksne: 1.850 kroner
Barn 6-16 år: 925 kroner
Barn under 6 år: gratis

ALT DETTE ER INKLUDERT:

  • Flyreise tur/retur med SWISS (direktefly, avreise Gardermoen kl. 12.45, hjemreise fra Zürich kl. 16.35, fra andre flyplasser på forespørsel)
  • Bagasjetransport av kofferter og ski
  • Transfer med komfortabel egen buss til/fra Engelberg
  •  6 netter på dobbeltrom inkl. frokost på Hotel Terrace (www.terrace.ch)
  • Heiskort for Engelberg
  • Reiseleder Britt Øyo-Lærdal bor i Norge, men er halvt sveitsisk (bilde), og har stått på ski i dette området siden hun var en neve stor. Hun har også slektninger her, og har mange gode tips om det meste. Trebarnsmoren (som snakker flytende sveitsertysk, fransk og norsk) er vår reiseleder.

PÅMELDING:
Turen arrangeres for MOTOR av FRAM Arrangement AS (spesialister på Sveits). For mer informasjon og bestilling ta kontakt på tlf. 22 44 31 41, eller [email protected]