PRISFALL: Tesla Model 3 gikk plutselig ned med 30-50.000 1.mars. Foto: Tomm W. Christiansen
PRISFALL: Tesla Model 3 gikk plutselig ned med 30-50.000 1.mars. Foto: Tomm W. Christiansen

Tesla kompenserer for den plutselige prisreduksjonen:

Kundene får gratis autopilot

Fredag dumpet Tesla prisene på en Model 3 med 30.000-50.000 kroner. Surt for dem som har bestilt bil til gammel pris. Men trøsten fra Tesla har definitivt sin verdi.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Tesla natt til fredag offentliggjorde at de fleste fordyrende butikklokaler skal legges ned, og samtidig senket prisene med opptil 50.000 kroner på en Model 3, var det nok mange Tesla-kundene som satte morgenkaffen i vrangstrupen.

Les også: Kampanjepris ble 20.000 billigere i ny kampanje

Men Tesla ønsker naturligvis ingen sure kunder og lanserer følgende kompensasjon:

Alle kunder som har bestilt en Tesla (uansett modell), men som ikke har fått den levert før prisjusteringen fredag 1. mars 2019, får en av Autopilot-pakkene gratis.

Dersom kunden ikke har konfigurert bilen med Autopilot-pakken, får de Autopilot (Autosteer og Traffic Aware Cruise Control).

Les også: Tesla lanserer ny kompakt SUV

Dersom kunden har konfigurert bilen med Autopilot-pakken, får de Full Self-Driving Capability (Navigate on Autopilot, Summon, Autopark og framtidige funksjoner).

Alle kunder som har fått levert sin Tesla før prisjusteringen fredag 1. mars 2019, uansett når, kan oppgradere til Autopilot eller Full Self-Driving Capability for halvparten av det disse funksjonene vanligvis koster etter levering.