DYRE BRUKTBILER: Har du penger som brenner hull i lommen, kan du for eksempel by på denne 1966-modellen Ferrari 275 GTB. Prisen blir trolig over 20 millioner kroner. Foto: Bonhams

Gamle klassikere under hammeren

Bruktbilsalg for mange-millionærer

Drømmer du om å kjøpe en bruktbil som ingen andre har? Da bør du bestille billetter til England og Goodwood Festival of Speed 24. juni. En Ferrari 275 GTB fra 1966 kan for eksempel bli din, forutsatt at du legger et sted mellom 19 og 23 millioner kroner på bordet.

Publisert

Les også: Aston Martin til 80 millioner

Det er i hvert fall det denne sjeldne biler er ventet å innbringe på auksjonen, som holdes av Bonhams under festivalen. Dette er bare den ene av flere klassiske Ferrarier som kommer for salg denne dagen. Har du ikke riktig så mange penger å bruke på bil, kan du by på en Ferrari 365 GTB4 Daytona fra 1972. Den er estimert til bare mellom 7,5 og 8,0 millioner kroner. 

Les også: Ti bruktbilkupp for oss vanlige

Men også klassikere fra andre merker legges ut for salg. En BMW M1 med italiensk design og tysk ingeniør-kust, kan du trolig få kjøpt for rundt 3 millioner, mens en Maserati 350 GT Coupé er antatt å få hammerslaget rundt 2 millioner. Bugatti og Jaguar er også godt representert med modeller på auksjonen.

Alle bilene kan du se på www.bonhams.com