FORVENTNINGER: Tesla Model 3 er rett rundt hjørnet. Et forbedret serviceapparat skal ta imot den og andre Tesla'er i 2019. Foto: Tesla Motors
FORVENTNINGER: Tesla Model 3 er rett rundt hjørnet. Et forbedret serviceapparat skal ta imot den og andre Tesla'er i 2019. Foto: Tesla Motors

Ruster seg før Model 3-lansering:

Tesla skjerper servicen

Tesla jobber hardt for å forbedre eiernes kundeopplevelse før Model 3 og flere sterke konkurrenter kommer på veien i løpet av året.

Publisert Sist oppdatert

«Vi har jobbet hardt for å oppnå en betydelig forbedring av servicekapasiteten vår i 2018», skriver Tesla i en pressemelding, og nevner spesielt følgende områder:

  • Mer enn 360 nyansatte på det norske serviceteamet i 2018, som er en dobling av avdelingens størrelse.

  • Utvalgte servicesentere opererer nå med to skift, noe som gir lengre åpningstid for kundene, og muligheten til å betjene flere biler om dagen.

  • Tjenesten «Mobile Service» er opprettet. Den innebærer at Teslas teknikere reiser til kundens hjem eller arbeidssted ved behov for service.

Les også: Tesla setter ned ladeprisen igjen

Vil vokse hurtig

Det er signert kontrakter på eiendom til nye servicesentere i Åsane utenfor Bergen og Sarpsborg i Østfold. Planen er å få disse i drift så fort som mulig. Servicesenteret i Stavanger skal også utvides.

Tesla ønsker å vokse hurtig også i 2019, og ser stadig etter nye kollegaer til serviceavdelingen.

– Vårt fokus er det samme som det alltid har vært. Vi leverer elektriske familiebiler til nordmenn over hele landet, og gjør alt vi kan for å sørge for at det er en god opplevelse å eie bilene våre, sier kommunikasjonssjef i Tesla, Even Sandvold Roland til Motor.

Les også: Vi har prøvekjørt Model 3

Game-changer

Han presiserer at han synes det er flott å se at stadig flere produsenter kommer på banen. Da får forbrukerne større valgmuligheter, som igjen fører til at det blir flere elektriske biler på norske veier.

Sandvold Roland ser også fram til at Model 3 kommer på norske vinterveier allerede i februar.

– 2019 blir et spennende år for Tesla. Model 3 er en virkelig game-changer, og vi gleder oss til å begynne å levere biler til norske kunder, sier Sandvold Roland.