NOK ET DRYPP: En video på omlag et minutt med klipp hvor du nesten ser nye Audi e-tron er siste stopp på promoteringskampanjen før bilen lanseres tirsdag. Foto: Skjermdump fra filmen
NOK ET DRYPP: En video på omlag et minutt med klipp hvor du nesten ser nye Audi e-tron er siste stopp på promoteringskampanjen før bilen lanseres tirsdag. Foto: Skjermdump fra filmen

Tirsdag slippes e-tron:

Nå fjerner Audi kamuflasjen – se filmen

Tirsdag presenteres omsider bilen som har vært gjenstand for en av de mest omstendelige lanseringskampanjer i bilindustrien de senere årene: Audi e-tron.

Publisert Sist oppdatert

Reklamefilmen som gir en litt større smakebit er allerede sluppet i USA, og skal vises for det amerikanske TV-publikummet under Emmy-utdelingen mandag.

Her er lenke til filmen.

Lanseringen av bilen skjer i San Francisco tirsdag ettermiddag norsk tid, etter at den planlagte lanseringen måtte utsettes fordi Audi-sjefen Rupert Stadler ble arrestert tidligere i sommer.

Bilen skulle blitt lansert i Brussel, der bilen skal produseres.

Les også: Så lang er ventelista på de ulike elbilmodellene

Audi e-tron har rullet rundt med kamuflasjefarger det siste året, mens bitte små nyhetsdrypp har blitt sluppet med jevne mellomrom.

En prislapp i Tyskland på rundt 80.000 euro (tilsvarende omlag 770.000 kroner) og en reell rekkevidde på gode 400 kilometer er to av de viktigste dryppene.

Nå trommes det sammen til et lanseringsarrangement i California som sikkert vil likne mye på produktpresentasjonene til for eksempel Apple, arrangementer som har blitt nesten rituelle begivenheter for menigheten.

Hvor stor Audis elektriske menighet faktisk vil bli, gjenstår å se.

Hele bøtteballetten av premiummerker utfordrer nå Teslas posisjon i SUV-segmentet: Jaguar, Mercedes, BMW og Audi er bare noen av merkene.

Det eneste sikre er at flere kommer…

Les også: Antyder drøyt 600.000 for e-tron