VINTERSPORTSSTED: Røldalterrassen ligger rett ved skiheisene i Røldal. Sommerstid er det stillere og roligere her.

Veimat-testen 2017: Røldalsterrassen, Røldal

Servering med utsikt

Flott beliggenhet midt i skibakken. Vil du se fosser og fjell, har du panoramautsikt herfra.

Publisert Sist oppdatert

Røldalsterrassen

81 poeng

Røldalsterrassen er et spisested i forbindelse med skianlegget i Røldal, ved E134 mellom Haukeli og Oslo, Håra 52, 5760 Røldal

Førsteinntrykk 10/10

Flott, moderne bygg i skianlegget i Røldal. Store vinduer med utsikt mot fosser og fjell. Stor uteservering. Stein, skifer og solide materialer som passer i omgivelsene.

Meny 7/10

Sommerbuffet med kyllingklubber, svinenakke med eplesaus, ovnsbakt laks, gulrotsuppe, salat og grønnsaker. Burger og pizza.

Smak 7/10

Godt krydret kyllingklubbe, veldig kjedelig gulrotsuppe, smakfull salat, frisk og syrlig eplesaus. Sprø og fine grønnsaker, men de tåler ikke å stå, da får de en bitter smak.

Pris 8/10

Buffet 199 kr.

Service 8/10

Hyggelig og grei service.

Barnevennlig 7/10

Halv pris på buffeten. Barnestoler.

Hjemmelaget 9/10

Fersk suppe hver dag, fersk laks, og alle sauser og marinader er hjemmelaget. Svelene stekes på stedet.

Drikke 8/10

Brus, lokal eplesaft. God kaffe fra maskin.

Renhold 9/10

Rent, pent og ryddig. Buffeten sjekkes med jevne mellomrom og bordene ryddes.

Toaletter 8/10

Pene toaletter i kjelleren. Heis ned fra første etasje.

Bygget er nytt og moderne med skifer på gulvet, tørrmurte vegger også inne. Det er flott og solid og moderne arkitektur på sitt beste.

Dette er et typisk vintersportssted, men det serveres mat om sommeren også med buffet hver dag.

På buffeten er det godt krydrete kyllingklubber, ovnsbakt laks, gulrotsuppe og svinenakke med eplesaus.

Til dessert er det muffins og grønn gelé med vaniljesaus. I tillegg kan du få burger og pizza, eller bare en svele, et stykke kake og en kopp kaffe.

SOMMERBUFFET: Om vinteren har de en annen meny, men om sommeren er det først og fremst buffet.

Svelene stekes på takke, men ingen av kakene er hjemmebakt.

De vil så gjerne, men rekker rett og slett ikke over, forklarer en av de hyggelige servitørene.

I stedet prioriterer de ferske supper, sauser og marinader.

 (Testet av Motor juli 2017. Ingen vet at vi tester når vi er på besøk.)