260 kr for en sånn buffet er ran. Ellers dagens fra 158 – 175 kr og tallerkenretter for ca. 146 – 191 kr.
Service
5/10
Vi vil ikke kalle det service. En litt uinteressert i disken. Flere damer som går rundt og rydder. Ingen er spesielt hyggelige eller smiler.
Barnevennlig
8/10
Barnemeny helt opp til 15 år. Det er positivt. Burger, kylling, pølser og rødspette. Liten porsjon av dagens. 80 kr for buffet. 0-7 år gratis når foreldrene spiser. Lekerom.
Hjemmelaget
6/10
Usikkert. De forstår ikke hva vi mener når vi spør hva som lages på huset fra grunnen av. Nettsiden sier mye hjemmelaget, plakatene sier Stabburet. Trolig en mix.
Drikke
7/10
Alminnelig utvalg av brus og saft på kartong. Kaffemeny. Mugger med vann.
Renhold
6/10
Bordene ryddes raskt, men disken ser udelikat ut, og det er sølete rundt buffeten.
Toaletter
6/10
Båstoaletter i kjelleren. Det mangler dopapir på flere av dem. Søppelbøtten er full. Handicaptoalett i første etasje.
Lyngdal har tette røtter til USA, og Lyngdal Inn er innredet litt som en amerikansk diner, uten at de har tatt med seg det beste fra det samme konseptet.
Udelikat og masete, det er det som slår deg når du kommer inn. Det er rufsete i disken, og de som jobber bak disken er ikke spesielt blide.
Det er fullt av folk, og alt fremstår som et sted du ikke har spesielt lyst til å ta en pause fra bilkjøringen.
Det er 30 minutter å vente på løvbiffen og 25 hvis du vil ha en burger. Ettersom det er søndag har de ikke hjemmelagde kjøttkaker. Til gjengjeld er det buffet.
Det er mange fordeler med buffet. Du kan smake på mye forskjellig, og som oftest vil du alltid finne noe du liker.
Men det krever at de ansatte følger opp, fyller fatene og rengjør jevnlig. For når mange skal forsyne seg, blir det fort litt søl.
Og her ser det passe grisete ut.
Stekt laks ligger lagvis i en bakke, og når folk skal forsyne seg med en klype blir den opphakket og udelikat. Noe slags stekt svinekjøtt skal man forsyne seg med noe som ser ut som en murerskje.
Biff stroganoff ligger i et hav av saus, men det er lite kjøtt og grønnsaker, mest saus, og mye av den havner i bakken med ris ved siden av.
Surkålen er så vassen at det renner væske av den. Det er wienerpølser og potetstappe, og fiskesuppe i en kjele.
I tillegg er det et dessertbord som ser akkurat likedan ut.
Buffeten koster 260 kroner, da kan du spise så mye du vil, og folk forsyner seg villig vekk. Men flere snur faktisk etter at de har satt seg. Det er det sjelden vi har sett.
Mye fordi det tar en halvtime hvis du vil ha noe annet enn buffeten.
(Testet av Motor juli 2017. Ingen vet at vi tester når vi er på besøk.)