ØRKENENS SKIP: Velkommen med på verdens beste vinterferie!
ØRKENENS SKIP: Velkommen med på verdens beste vinterferie!

Dubai, 17.-24. februar & 24. februar – 3. mars

Skreddersydd familietur gir verdens beste vinterferie

Vil du ta med mamma og pappa på en annerledes og spennende vinterferie? På kjempefint hotell, med sol og palmer, god mat, fine strender, men også ørkeneventyr og eksotisk storby?

Publisert Sist oppdatert

Da foreslår vi at du tar de med til Dubai! Turen starter i Ras Al Khaimah, emiratet med de fineste strendene.

Her er det rolig stemning og dere bor på et hotell med mange bassenger (7) og restauranter, en knapp time fra flyplassen i retning Oman. Og her er alt inkludert – på ordentlig!

Alle måltider, deilig drikke med juice, brus eller mocktails til barna, og vin, øl eller cocktails til de voksne. Du kan også nyte en kaffe/te når du ønsker det, og er du litt sulten før du tar kvelden tilbys en liten kveldssnack.

Etter noen deilige dager her med både avslapning, lek og moro avsluttes ferien med et par dager i selve Dubai.

Du vet når de voksne sier du får stjerner i øynene? Det kommer til å skje i Dubai.

Velkommen med på verdens beste vinterferie! 

DAG 1: Dere møtes på flyplassen av Vistas reiseleder (engelsktalende) som holder et kort velkomstmøte på bussen på vei til DoubleTree by Hilton Resort & Spa, som ligger rett på stranden. DoubleTree Hilton er et familievennlig luksushotell med privat strand.

DAG 2: Det er en mengde aktiviteter på hotellet, som ligger på halvøya Marjan Island Hotellet har også 13 restauranter og barer, spa, treningsrom (døgnåpent) og barneklubb. Rett utenfor hotellet ligger den offentlige strandpromenaden, hvor det er fint å løpe eller gå tur.

DAG 3: Kjenner du roen senke seg?  Eller har du lyst til å oppleve mer? Emiratenes største badeland, Iceland Water Park (målt i antall attraksjoner), ligger fem minutter unna (med bil). Sentrum kan friste med flere shoppingsentre og markeder, eller kanskje du vil prøve en lokal restaurant (uten alkohol)? Kan være spennende å prøve noe nytt!

DAG 4: Det er mer enn nok å gjøre på hotellet til å holde dere fornøyde, men hvis dere vil utfordre dere selv litt ekstra anbefaler vi en tur til fjellene Jabal Jais i Ras Al Khaimah (høyeste topp 1910 moh). Her kan dere blant annet gå emiratenes eneste (og ganske nye) Via Ferrata, som inkluderer 3 ziplines. 

DAG 5: Nyt den siste dagen i sus og dus i Ras Al Khaimah. Husk at dette er all-inclusive, så du skal ikke savne noe som helst. Ras Al Khaimah er i likhet med Dubai et av de mest liberale emiratene i De forente arabiske emirater). 

DAG 6: Sammen med guiden setter vi kursen mot Dubai og tar med oss en panoramatur i denne på alle måter gigantiske byen, før vi sjekker inn på vårt femstjerners hotell i Dubai. På rundturen i Dubai får vi et godt overblikk over det moderne Dubai med hotellet Burj Al Arab, marinaen og den kjente Palmen-øya med sine luksusvillaer. Vi besøker også Dubai Mall, med akvariet. Vi spiser lunsj underveis og sjekker inn på hotellet på ettermiddagen. Vi bor rett ved en av Dubais kanaler. Det er flere gode restauranter på hotellet, eller guiden anbefaler andre. 

DAG 7: Dagen fri til sykkeltur (kan leies på hotellet), avslapping ved bassenget, utflukt til stranden eller shopping i en av mallene eller i de tradisjonsrike soukene (guiden hjelper dere med tips). Klokken 16.00 kommer den en rekke jeeper og henter oss for tur ut i ørkenen, noe som for mange er høydepunktet med en reise i emiratene. Mellom de vakre sanddynene avslutter vi med felles middag og underholdning – alt i beduinstil. 

DAG 8: Vi flyr direkte hjem til Gardermoen med Emirates Airlines, som vi også flyr direkte med ned (klokken 13.40 ut og klokken 07.25 hjem). Emirates Airlines er kåret til verdens beste flyselskap.

Takk for turen! 

PRIS: For to barn og to voksne:

72.450 kroner (uke 8) og 69.370 kroner (uke 9)

OBS: Prisene vil variere med antall og alder på barn, sjekk med reiseoperatøren.

(priser fra andre byer på forespørsel)

Alt dette er inkludert:

  • Fly tur/retur med Emirates Airlines
  • Transport til og fra flyplassen i egen buss
  • 5 hotellovernattinger på femstjerners hotell i Ras Al Khaimah
  • 2 hotellovernattinger på femstjerners hotell i Dubai
  • All-inclusive for hele familien på hotellet i Ras Al Khaimah med alle måltider inkludert, all drikke til måltidene og gjennom dagen og kveldssnack.
  • Sightseeing med høydepunkter i Dubai
  • Ørken-safari
  • Lunsj i Dubai
  • Middag i Dubai
  • Engelsktalende guide

Påmelding:

Denne turen arrangeres eksklusivt for Motors reiseklubb av Vista Travel (www.vistatravel.no)

For mer informasjon og påmelding: [email protected]

Telefon: 21 99 56 00

LANDEMERKE: Hotellet Burj Al Arab i Dubai
LANDEMERKE: Hotellet Burj Al Arab i Dubai