SPISER BYBILER: Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe er nesten seks meter lang og har den største grillen vi har sett på lenge. Foto: Produsenten
SPISER BYBILER: Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe er nesten seks meter lang og har den største grillen vi har sett på lenge. Foto: Produsenten

Seks meter med Mercedes-Maybach luksus

I morgen er de klart for årets utgave av Pebble Beach Concorse d`Elegance, der du kan se de flotteste bilene i verden på rekke og rad. Mercedes benytter anledningen til å vise fram dette konseptet på framtidens Maybach – det mest luksuriøse varemerket til Daimler.

Publisert Sist oppdatert

Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe er en neste seks meter lang luksusbil, som det foreløpig ikke er lekket så mange opplysninger om.  I dag finnes kun en Maybach-modell på markedet – Mercedes-Maybach Pullman S600. Denne nye konseptbilen hinter tydeligvis til at Mercedes planlegger en ny og mer sportslig Coupé med Maybach-emblem om ikke lenge.

Bildene taler egentlig for seg selv: Dette blir toppen av luksus og neppe en bil som blir vanlig på norske veier.

-Vision Mercedes-Maybach 6 er en helt spesiell konseptbil, og en nytelse for både øyet og miljøet. Bilens helelektriske drivlinje med inntil 500km rekkevidde, 750 hester og 100km hurtiglading på kun 5 minutter, understreker tydelig Mercedes-Benz’ satsning på bærekraftig teknologi, sier Christoffer Nøkleby, kommunikasjonsdirektør, Mercedes-Benz Personbil.