FINSK VINNER: Nokian Hakka Blue 2
FINSK VINNER: Nokian Hakka Blue 2

Testvinner er bra på alt

Nokian Hakka Blue 2

Nokian Hakka Blue 2 er et sommerdekk med jevnt gode prestasjoner i alle disipliner.

Publisert Sist oppdatert

Nokian Hakka Blue 2

92 poeng

Nokian Hakka Blue 2 er et sommerdekk med jevnt gode prestasjoner i alle disipliner.

Fakta

Produksjonsland:Finland Produksjonsdato:22/08 2016 Hastighetsmerking:V Lastindeks:91 Innside/utside:ja Rotasjonsretning:nei

Tørr asfalt

Bremselengde:8

Våt asfalt

Bremselengde:9 Kjøreegenskaper:9 Grep:10 Vannplaning:9

Annet

Støy:10

Det har ikke den aller korteste bremsestrekningen på våt vei, men har raske rundetider på bane og får høy karakter fra testerne for sikker og god kjørefølelse. Det gir deg ingen brå overraskelser.

Dekket støyer lite og ruller lett, noe som gir lavt drivstofforbruk.

Hva betyr tallene?

  • Hastighetskoden på dekkene viser den toppfarten dekkene tåler og på sommerdekkene skal koden tilsvare den topphastigheten bilen har. Hvilken kode du trenger står i bilens vognkort. På vinterdekk behøver ikke dekkene tilsvare bilens topphastighet, men de må ha en kode som tilsvarer minimum 170 km/t.

  • Lasteindeksen viser hvor stor last dekkene tåler. Dette samsvarer med bilens maksimalvekt. Hvilken lasteindeks du trenger står i bilens vognkort.

  • Rotasjonsretning/innside utside viser hvordan dekkene skal monteres på bilen for at mønsteret i dekket skal fungere best mulig. Enten står det en pil på dekket som viser hvilken vei dekket skal rotere, eller så står det angitt hvilken side på dekket som skal vende ut.