BEDRE PÅ IS ENN FØR: Michelin X-Ice XI 3
BEDRE PÅ IS ENN FØR: Michelin X-Ice XI 3

Føles trygt på alle underlag

Michelin X-Ice XI 3

Også i år havner Mchelin blant de beste piggfrie dekkene.

Publisert Sist oppdatert

Michelin X-Ice XI 3

74 poeng

Også i år havner Mchelin blant de beste piggfrie dekkene.

Fakta

Produksjonsland:Spania Produksjonsdato:17/08 2015 Hastighetsmerking:H Lastindeks:94 Innside/utside:nei Rotasjonsretning:ja Pigger:nei

Snø

Akselerasjon:7 Bremselengde:8 Kjøreegenskaper:8

Is

Akselerasjon:6 Bremselengde:7 Kjøreegenskaper:7

Tørr asfalt

Bremselengde:8 Kjøreegenskaper:7

Våt asfalt

Bremselengde:6 Kjøreegenskaper:7

Annet

Støy:10

Det føles trygt å kjøre på alle underlag. Det har godt bremsegrep både på is og snø og er stabilt i de fleste kritiske situasjoner.

Styreresponsen er såpass god, at grepet på forhjulene av og til slipper.

Dekket har én svakhet og det er bremsing på våt asfalt. På tørr asfalt er dette ett av de beste dekkene, inkludert et lavt støynivå.

Slik gjennomføres vinterdekktesten!

Hva betyr tallene?

  • Hastighetskoden på dekkene viser den toppfarten dekkene tåler og på sommerdekkene skal koden tilsvare den topphastigheten bilen har. Hvilken kode du trenger står i bilens vognkort. På vinterdekk behøver ikke dekkene tilsvare bilens topphastighet, men de må ha en kode som tilsvarer minimum 170 km/t.
  • Lasteindeksen viser hvor stor last dekkene tåler. Dette samsvarer med bilens maksimalvekt. Hvilken lasteindeks du trenger står i bilens vognkort.
  • Rotasjonsretning/innside utside viser hvordan dekkene skal monteres på bilen for at mønsteret i dekket skal fungere best mulig. Enten står det en pil på dekket som viser hvilken vei dekket skal rotere, eller så står det angitt hvilken side på dekket som skal vende ut.