HØST I ALPENE: Hva med høstferie i eksotiske Lichtenstein?
HØST I ALPENE: Hva med høstferie i eksotiske Lichtenstein?

Signaturreise 1. oktober – 6. oktober 2017

Høstferie i fyrstedømmet

Det finnes over 400 km markerte stier for fjellturer og over 100 km løyper for mountainbikes i Lichtenstein. Fyrstedømmet i Alpene, med grense til Sveits og Østerrike, brer seg over kun 160 km2 og har 40.000 innbyggere.

Publisert Sist oppdatert

Den trivelige alpine landsbyen Malbun, hele 1600 meter over havet, blir turens faste base.

Her blir du innlosjert på Hotell Turna, et familiedrevet hotell som regnes som et av de beste familiehotellene i regionen Sveits/Liechtenstein.

Hotellet er kjent for sitt gode og varierte kjøkken, og med egen spa-avdeling og innendørs svømmebasseng kan du nyte ferien til fulle. Det serveres deilige middager på hotellet alle kveldene.

Ettermiddagene settes av til fri disposisjon til egne aktiviteter og ønsker. (Les mer om hotellet på www.turna.li)

PRIS

Pakkepris 6 dager / 5 netter i 3* hotell:
 Pris per voksen 
i delt dobbeltrom kr 12.500. Rabatt for barn under 16 år kr 1250.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flyreise med SAS fra Oslo-Zürich t/r (fra andre byer på forespørsel)
 • 5 overnattinger inkludert frokost
 • Adgang til hotellets spa og basseng avdeling

 • Bussreise fra flyplassen i Zürich - Liechtenstein - Zürich
 • Guide fra flyplassen til Malbun

 • Fri bruk av offentlig transport i 3 dager
 • Reiseleder fra FRAM under hele oppholdet

 • 5 middager på hotellet

 • 1 lunsj på restaurant

 • Utflukter og aktiviteter som beskrevet
 • Reisedokumentasjon

Et program fullt av opplevelser:

Høstferien i Liechtenstein er full av spennende besøk og mektige naturopplevelser. Her kan du se litt av programmet for turen:

Dag 1: Vi møtes på flyplassen av en hyggelige guide, som blir med oss hele veien til Liechtenstein. Vi ankommer fyrstedømmet litt utpå ettermiddagen og blir ønsket velkommen på hotellet vårt i Malbun. Her får vi informasjon om programmet de neste dagene. Middag om kvelden.

Dag 2: Ørnesafari med lokal ørneguide, kombinert med fottur i vakkert fjell-landskap.

Vi opplever den majestetiske fuglen i 2000 meters høyde Alpene i dens naturlige omgivelser. Vi har med oss en lokal «ørneguide» og får også møte ørnen på nært hold. Det blir mange fascinerende øyeblikk og muligheter for å ta helt spesielle bilder.

Vi tar fjellheisen fra Malbun opp på fjellet Sareis. Det blir en lett fjelltur ned og tilbake til landsbyen Malbun.

Dag 3: Omvisning i Liechtenstein. Besøk til hovedstaden Vaduz, hvor vi får en omvisning i sentrum, et besøk til den fyrstelige vinkjelleren og et besøk i det fyrstelige skattekammeret i nasjonalmuseet. Turen går videre til landsbyen Schellenberg og felles lunsj. På menyen står nasjonalretten «Käseknöpfle-Essen».

Dag 4: På tur med den «illegale jegeren». På 1800-tallet var Liechtenstein et fattig land og jakt var kun for de privilegerte. Stor nød gjorde at folk likevel jaktet, derav begrepet «illegale jegere», og dette ble særlig viktig i fjellområdet Triesenberg, som Malbun er en del av. Vi gjør en tidsreise og hører på morsomme og spennende historier.

Dag 5: Oppdag fyrstedømmet på egenhånd. Går på museum, benytt spa-avdelingen på hotellet eller gå en tur i fjellet. Valget er helt ditt eget!

Dag 6: Bruk dagen i den sveitsiske metropolen og utforsk Zürich på egenhånd. Vi kommer gjerne med tips til hva dere kan gjøre!

PÅMELDING: Turen arrangeres for MOTOR av FRAM Arrangement AS. For mer informasjon og bestilling, ta kontakt på tlf 22 44 31 41 eller [email protected]