SHOW YOUR CARD: Last ned dette kortet på NAFs hjemmeside, så sikrer du deg rabatter på reise i USA. Foto: Lina Schøyen
SHOW YOUR CARD: Last ned dette kortet på NAFs hjemmeside, så sikrer du deg rabatter på reise i USA. Foto: Lina Schøyen

Mye å spare på tur:

Få rabatter med NAF-kortet ditt

Gjennom AAA, NAFs søsterorganisasjon i USA, kan du oppnå rabatter når du er i USA. Bare husk å laste ned Show Your Card på forhånd.

Publisert Sist oppdatert

NAFs søsterorganisasjon i USA, AAA (American Automobile Association, uttales triple A), har en rangering av hoteller og restauranter i hele USA. Mange orienterer seg etter disse og ser konsekvent etter steder som har oppnådd en AAA-diamant.

Five Diamond Award er den gjeveste, og det nye hotellet Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort har nylig fått de ettertraktede fem diamantene, som ett av få i delstaten.

Du kan bruke ditt NAF-medlemskap til å få mange rabatter i USA, blant annet på dette nye luksushotellet og flere andre hoteller. Sjekk aaa.com/travel.

Last ned Show your card på NAFs hjemmesider og skriv ut dette tilleggskortet. På dette kortet står logoen AAA. Da er det mye penger å spare, selv om norske NAF-medlemmer ikke får alle nasjonale fordeler. Orienter deg via NAFs hjemmesider.

Selv med rabatt ble Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney Resort mer enn dyrt nok. Vær oppmerksom på at hoteller i Florida ofte har en såkalt Resort Fee som kommer i tillegg til prisen på rommet. Sjekk også hva prisene blir med skatter og frokost. For eksempel kostet en frokost for fire ofte over 100 dollar, og da kom tax (skatt) og tips i tillegg. Det er vanlig å tipse mellom 10 og 20 prosent.

Prisnivået i Orlando, i Miami og på The Keys er generelt høyt.
Fordelen for familier eller andre som reiser flere sammen, er at man de fleste steder i USA kan bestille rom med to dobbeltsenger med plass til fire.