LAD I VEI: E.ON, et av Europas største energiselskap, kommer til Norge med et tilbud hvor du kan lade så mye du vil til en fast, månedlig pris. Foto: E.ON
LAD I VEI: E.ON, et av Europas største energiselskap, kommer til Norge med et tilbud hvor du kan lade så mye du vil til en fast, månedlig pris. Foto: E.ON

Tysk el-gigant til Norge:

Lanserer ubegrenset lading til fastpris

Den tyske energigiganten E.ON gjør sitt inntog i det norske elbilmarkedet, og lanserer nå en såkalt flat-rate som gir kunder ubegrenset opplading hjemme og i E.ONs ladenettverk til en fast månedlig pris.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver E.ON at selskapet har hatt suksess med flat-rate-konseptet i Danmark, i den grad det går an å ha suksess med noe som helst når det gjelder elbiler i Danmark.

Les også: Lader for 25 mil på 10 minutter

– Vi har som mål at det skal være lett å være el-bilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, og gjøre hverdagen enda enklere for elbilister, som vil kunne betale en fast, lav pris i måneden, sier administrerende direktør i E.ON Danmark og sjef for Mobility forretningen i Norden, Tore Harritshøj.

E.ON driver i dag et av Nordens største ladenettverk med aktiviteter i Danmark, Sverige og nå Norge, og norske kunder får også tilgang til E.ONs nordiske ladenettverk.

Les også: Når på døgnet bør du lade elbilen?

I fjor kunngjorde E.ON at de sammen med en partner, vil etablere et europeisk nettverk av 180 ultra-raske ladestasjone fra Italia og nordover til Norge.

Etableringen av de første ultra-raske stasjonene er allerede i full gang i Danmark og Tyskland, og de første stasjonene i Norge vil bli bygget i 2018.

Les også: Her er bilnyhetene som kommer