AVSLAPPENDE: Du kan velge kanalferie i åtte ulike land.
AVSLAPPENDE: Du kan velge kanalferie i åtte ulike land.

Unik opplevelse for hele familien

Drømmeferien – lei en kanalbåt

Har du lyst til å oppleve noe nytt i løpet av våren, sommeren eller høsten? Smake på friheten? Lei en kanalbåt og del unike opplevelser langs de vakreste vannveiene i Europa med familie eller venner. Eller kanskje bare kjæresten?

Publisert Sist oppdatert

Le Boat er en unik ferieform som passer for alle. Du er din egen skipper, og bestemmer selv hvor du vil legge til kai. Du trenger ingen tidligere båterfaring eller kunnskap for å leie en Le Boat kanalbåt, og det er heller ikke nødvendig med båtførerbevis.

Båtene er spesialbygd for å være enkle å kjøre. Alle har moderne komfort og god plass både innvendig og utvendig. De er velutstyrte, med oppdaterte tekniske løsninger.

Le Boat har over tusen båter fordelt på åtte land:

Frankrike, Italia, Nederland, Belgia, Tyskland, England, Skottland og Irland.

Bare i Frankrike tilbys det ni forskjellige regioner, med kjente Canal du Midi som den mest populære. Ønsker dere å kombinere kanalbåtferie med turer på stranden, kan dere seile i den eksotiske Camargue-regionen i Sør-Frankrike.

Eller kanskje det frister med en tur gjennom det ville skotske høylandet? Uansett hvor dere velger å dra venter helt spesielle opplevelser.

Dere bestemmer selv hvor opplevelsesrik eller avslappende ferien skal være. Mulighetene er mange.

Vil dere grille på dekk, eller besøke en lokal restaurant dere nettopp fikk anbefalt? Fiske? Bade? Tilleggskjøp som wi-fi, leie av grill og sykler er tilgjengelig på forespørsel.

KNALLTILBUD

Du kan tilpasse lengden på turen etter hva som passer, og det er mulig å bestille en langhelg, en uke eller lenger. Prissystemet er dynamisk, og varierer i forhold til destinasjon, kapasitet, standard og størrelse på båten.

Bestiller
 du gjennom Motors reiseklubb er du som NAF-medlem garantert 1000 kroner i rabatt per båt.

FOR MER INFORMASJON 
om destinasjonene, samt båttypene besøk: www.vistatravel.no

PRISEKSEMPLER:

  • 1 ukes cruise i Irland utenfor høysesong med fem stjerners luksusbåt: Fra kr 21.900. Båten tar fem personer. Minus 1000 kr i NAF-rabatt.
  • 1 ukes cruise i England i høysesong med fire stjerners båt: Fra kr 36.650. Båten tar ti personer. Minus 1000 kr i NAF-rabatt.

Motors reiseklubb samarbeider med Vista Travel om dette tilbudet til våre lesere.

Bestillingen gjør du hos Vista Travel, som også kan være behjelpelige med å ordne flybilletter for de som ønsker det.

Kontakt Vista Travel
 på [email protected]
 eller telefon: 21 99 56 00