SPORTY: Her er det som blir Audis raskeste elbil – e-tron GT. Bilen bygges på samme plattform som Porsche Taycan. Produksjonsstart: 2020.
SPORTY: Her er det som blir Audis raskeste elbil – e-tron GT. Bilen bygges på samme plattform som Porsche Taycan. Produksjonsstart: 2020.

Får ikke nok av kamuflasjen:

Her er bildene av Audis neste elbil

Nå drar Audi duken av sin neste elbil. Det vil si: De kommer med enda en bil i det skrikende kamuflasjedesignet som tyskerne tydeligvis ikke får nok av. Audi e-tron GT skal komme i 2020.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med bilutstillingen i Los Angeles slipper de for første gang bilder av bilen som blir nummer tre i rekken av Audis helelektriske biler – etter e-tron og e-tron sportback.

Les også: Her er vår dom etter prøvekjøringen av Audi e-tron

e-tron GT skal bygges på samme plattform som konsernsøster Porsche sin Taycan.

Utover opplysninger om at fireseteren skal lages ved fabrikken i Böllinger Höfe ved Neckarsalm i Tyskland, er det ikke mye fakta å viderebringe fra Audis matriell om e-tron GT.

Taycan-modellen kommer med 800-volts batteri som gjør mulig hurtiglading på opptil 350 kWh, vil ha en rekkevidde på over 500 km, og er utstyrt med to sykronmotorer som samlet har over 600 hestekrefter. 0-100 km/t vil gå på ca 3,5 sekunder.

Det er ennå ikke kjent om e-tron GT vil ha samme attributter.

Les også: Setevarmer foran er tilleggsutstyr på Audis el-SUV