POPULÆR TJENESTE: En NAF-test er svært nyttig for å finne skjulte og potensielt dyre feil for deg som skal kjøpe bil. Det er også en god sikkerhet å vise til om du skal selge bil.
POPULÆR TJENESTE: En NAF-test er svært nyttig for å finne skjulte og potensielt dyre feil for deg som skal kjøpe bil. Det er også en god sikkerhet å vise til om du skal selge bil.

ANNONSØRINNHOLD:

Lurt å være NAF-medlem når du skal kjøpe bruktbil

Det er mange ting å tenke på når du skal kjøpe bruktbil, derfor er det lurt å forberede seg godt. Som NAF-medlem får du god rådgivning gjennom hele prosessen, trygg handel, og hjelp om du skulle oppdage feil i etterkant.

Publisert Sist oppdatert

Tips og råd rundt kjøpet

Enten du velger å kjøpe privat eller av forhandler tilbyr NAF mange nyttige fordeler.

Det ene er tips og råd om hva du skal se etter, som lakkskader og rust. I tillegg kan du få råd om hva du på bør sjekke ut under en prøvekjøring.

Her er en god sjekkliste å starte forberedelsene dine med!

Test bilen hos NAF

Du kan spare deg selv for mye irritasjon og store kostnader ved å forlange at bilen skal gjennom NAF Test før du slår til.

Testen er mye mer omfattende enn en EU-kontroll og vil si noe om den tekniske kvaliteten på bilen langt utover en EU-kontroll.

Trygg og enkel handel med NAF Kjøpekontrakt

Kontrakten er det viktigste dokumentet i bruktbilhandelen. Den regulerer dine rettigheter og plikter. Med vår digitale kjøpekontrakt signerer du trygt og enkelt med BankID.

Nå har NAF Kjøpekontrakt samlet alle obligatoriske dokumenter for deg. Både forsikring, salgsmelding og omregistrering kan gjøres i kontrakten.

Kontrakten er integrert med Statens vegvesen, slik at eierskiftet registreres der umiddelbart. Papirarbeidet er samlet, noe som betyr en kjappere og tryggere gjennomføring for deg som skal kjøpe eller selge bil.

<span class="font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">DIGITAL KJØPEKONTRAKT:</span> Ett år etter at NAF Kjøpekontrakt ble lansert, er den blitt brukt av over 70 000 brukere.
DIGITAL KJØPEKONTRAKT: Ett år etter at NAF Kjøpekontrakt ble lansert, er den blitt brukt av over 70 000 brukere.

Ta en garantiutløpstest

Har du kjøpt drømmebilen, og virker alt ok så langt? Husk likevel å ta en garantiutløpstest før garantien på din bil utløper om du har kjøpt en bil med garanti.

Da får du en grundig gjennomgang av bilen og kontrollert om alt er som det skal. Dersom det avdekkes feil kan du spare mye penger på å bruke garantien din. Testen kan fint brukes både for deg som har kjøpt ny og brukt bil fra forhandler.

Les om et av våre medlemmer, som sparte over 100 000 kroner på å benytte NAF Garantiutløpstest.

Trygghet på veien med NAF Veihjelp

Det er en kjensgjerning at det er flere problemer knyttet til eldre biler. Har du gått til innkjøp av en slik, kan det være en stor fordel å skaffe NAF-medlemskap med veihjelp. Da får du ikke bare fire berginger i året helt uten kostnad i hele Europa. Du får dessuten blant annet nøkkelforsikring med på kjøpet. Nyere nøkler er ofte veldig dyre å erstatte, så her er det flere tusenlapper å spare om uhellet skulle være ute.

Det fikk dette medlemmet erfare, som sparte 6000 kroner med NAFs nøkkelforsikring.

<span class="font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">VEIHJELP I HELE EUROPA:</span> Med NAF-medlemskap kan du ferdes trygt i hele Europa, og får dessuten mange andre gode og lønnsomme fordeler.
VEIHJELP I HELE EUROPA: Med NAF-medlemskap kan du ferdes trygt i hele Europa, og får dessuten mange andre gode og lønnsomme fordeler.

Hjelp om du er usikker eller finner feil

Om det er noe du er usikker på kan du ta kontakt med våre juridiske og tekniske rådgivere. Hvis du skulle oppdage feil ved bilen i etterkant av kjøpet er det viktig at du klager skriftlig til selger. Dette gjelder uavhengig av om du har kjøpt bilen av en privatperson eller en profesjonell bilforhandler.

OBS: Denne artikkelen er annonsørinnhold. Motor-redaksjonen har ingen rolle i produksjonen av innholdet.