FOR ALLE: Alle bilmerker kan smartlades via Tibber.
FOR ALLE: Alle bilmerker kan smartlades via Tibber.

ANNONSØRINNHOLD:

Lad elbilen når strømprisen er lavest med Tibber

Tibber er det digitale strømselskapet som lader elbilen din når strømprisen er på sitt laveste, og gir deg tilgang til ladestatus og historikk rett fra appen. Med ladeboksen fra Easee er du dessuten også garantert 20 prosent billigere strøm enn det du betaler for den øvrige strømmen.

Lader elbilen din når strømprisen er på sitt laveste!

Det finnes strømselskap, og så finnes det strømselskaper som gjennom innovasjon finner løsninger for en smartere fremtid.

Strømselskapet Tibber har utviklet en banebrytende teknologi for sine strømkunder som automatisk lader elbilen når strømprisen er på sitt laveste på døgnet. Alt du trenger å gjøre er å sette laderen i bilen når du kommer hjem, og Tibber vil optimalisere ladingen til de billigste timene.

I appen deres kan du enkelt angi tidspunktet du vil at bilen skal være ferdigladet, og du kan også se både ladelogg og status fra mobilen din.

Legg til bilen din i appen

Tibber er det digitale strømselskapet som hjelper deg med å forbruke strøm smartere, og har valgt å ikke tjene en krone på strømforbruket ditt.

Med fullt fokus på innovative løsninger, har de integrert noen av de vanligste bilmerkene på markedet i appen sin, slik at du enkelt kan legge til elbilen din og aktivere smartlading.

Prisen på strøm går opp og ned i løpet av dagen, avhengig av hvor mye strøm som brukes og produseres. Ved å aktivere smartlading i appen, styres lading automatisk til de tidene der strømprisen er lavest, noe som også er bra for strømnettet.

Les mer om smartlading.

Solarsmartlading

Hvis du også har solceller på taket, kan du lade enda smartere. Mens vanlig smartlading forutsier når det er «smart» å lade ved å se på spotprisene, tar solarsmartlading også hensyn til forventet overproduksjon fra solcellepanelene og nettleie. Les mer om solarsmartlading.

Bilmerker som har utvalgte modeller integrerte i Tibber-appen:

Audi, BMW, Jaguar, MINI, Porsche, Skoda, Tesla, Volvo og Volkswagen.

Har du et annet bilmerke?

Ta det rolig, alle bilmerker kan smartlades via Tibber med en Easee-lader!

20 prosent billigere strøm takket være en smart ladeboks

Med den minimalistiske ladeboksen Easee kan du ikke bare lade elbilen smart; hvis du smartlader via Easee, garanterer Tibber også 20 prosent billigere strøm for lading enn det du betaler for den øvrige strømmen i hjemmet.

Easee er en smart lader med tilkobling via WiFi eller 4G, og på denne måten kan Tibber kommunisere med laderen for å styre ladingen av elbilen din til de billigste timene. Laderen fungerer mot både enfase- og trefaselading opptil 22 kW. Hvis du i stedet vil at bilen skal lades raskt, er det selvfølgelig et alternativ, da alle innstillinger justeres enkelt via Tibber-appen.

Slik fungerer Tibber:

  • Last ned appen, eller registrer deg på tibber.com
  • Tibber sier opp din eksisterende avtale og setter opp en ny – du kan bare slappe av
  • Legg til elbil, lader og andre smarte dingser i appen
  • Du blir da satt opp med strøm til timespris, og får tilgang til funksjoner som kan for eksempel både styre oppvarmingen din og lade elbilen smart!

Så mye koster det å lade elbilen din med Tibber

Interessen for elbiler har økt kraftig de siste årene, og hvis du tenker å kjøpe en, kan det være aktuelt å vite hvor mye det vil koste å lade den.

Nå har Tibber lansert en kalkulator som enkelt beregner nettopp dette!

Sjekk ut hvor mye bilen din (eller fremtidige drømmebil) koster å lade via Tibber, du finner kalkulatoren her.

Strømselskapet som vil at du skal bruke mindre strøm

Tibber er Norges første heldigitale strømselskap.

En av de mange tingene som skiller Tibber fra andre strømselskaper, er at de ikke tar noen marginer på strømprisen og dermed ikke tjener penger på strømforbruket – de hjelper i stedet kundene sine med å redusere forbruket.

De har også utviklet smarte funksjoner for å hjelpe til med nettopp det. I tillegg til å lade elbilen din smart med Tibber, kan de også styre oppvarmingen din smart eller legge til smarthjemproduktene dine i appen.

Og la oss snakke mer om appen!

Som nevnt ovenfor kan du se ladeloggen og statusen til elbilen din, men også se gjeldende strømpris, hva som forbruker mest strøm i hjemmet ditt, og mer.

– Bruk våre smarte løsninger for å få mest mulig ut av hjemmet ditt. På denne måten kan du redusere strømforbruket uten at det går utover komforten. Hvis du ikke er hjemme, senker vi varmen automatisk. Hvis du trenger å lade bilen, gjør vi det når strømmen er billig. Ganske enkelt så hjelper vi deg. Det er ikke magisk, bare en smartere måte å forbruke strøm på, sier Elina Koivisto, Chief Marketing Officer hos Tibber.

Du betaler 39 kr i måneden for tjenesten, i tillegg til strømmen du forbruker. Strømmen selges til kjøpesummen per time og kommer bare fra fornybare kilder. Les mer om deres smarte strømavtale her.